THE CAMP 2022 VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Vahvistetun varauksen peruuntuessa tai muuttuessa sovellamme seuraavia peruutusehtoja:

  • Peruutus ennen 31.03.2022, ei lisäveloitusta

  • 1.5.2022 jälkeen peruutettu tai peruuttamatta jätetty varaus veloitetaan koko varauksen arvosta

  • Poikkeuksena ryhmäpaketit, joissa voi olla tarjouksessa mainittu tästä poikkeavia maksuehtoja

 

VARAUKSEN VAHVISTUS JA LASKUTUS

Maratonseikkailut Oy laskuttaa varauksen saatuaan lippuosuuden varauksesi mukaisesti. Maksettu lasku on samalla lopullinen vahvistus. Yritys- ja muihin ryhmäpaketteihin liittyen toimitaan tilausvahvistuksen mukaan. Yrityslaskutuksissa laskuun lisätään 24 % alv.

 

Kuortaneen Urheiluopisto noudattaa välittämiensä palvelujensa tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.

 

PERUUTUKSET

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä kun tieto peruutuksesta on tullut kirjallisesti Kuortaneen Urheiluopistolle. Mikäli asiakas muuttaa varauksen ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

 

KUORTANEEN URHEILUOPISTON OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este tai Kuortaneen Urheiluopistosta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi Kuortaneen Urheiluopisto perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varauksia koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on Kuortaneen Urheiluopistolla oikeus perua varaus.

 

OLESKELU HUONEISTOISSA/HUONEISSA

Huoneet ovat asiakkaat käytettävissä tulopäivästä klo 14 lähtöpäivään klo 12. Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa huoneissamme! Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin min. 300 €. Emme vastaa huoneisiin jätetyistä tavaroista.

 

VAHINGOT

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoitusajankohdan aikana huoneistolle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot suoraan Kuortaneen Urheiluopistolle.

 

HENKILÖMÄÄRÄ

Huoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on vahvistettu. Teltan, asuntoauton tai –vaunun käyttö Urheiluopiston alueella on ilman urheiluopiston lupaa kielletty. Huoneissa, joissa lemmikkieläimet on sallittu, tulee lemmikkieläinten mukanaolosta ilmoittaa varausta tehtäessä. Varaaja on velvollinen korjaamaan lemmikkinsä jätökset pihaympäristöstä.

 

VAKUUTUKSET

Koko The Campin ohjelmaan liittyen kaikesta henkilö- ja muusta vakuuttamisesta vastaa osallistuja.

 

MUUT

  • Esiintyjien välttämättömissä muutostilanteissa järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin.

  • Kuortaneen Urheiluopisto ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteistä, myyristä, odottamattomista säävaihteluista tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-, sähkö-, tai tv-verkossa) asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja.

  • Huoneistoissa on asiakkaalle maksuton internet-yhteys. Yhteyksissä mahdollisesti esiintyvät häiriöt pyritään korjaamaan arkipäivisin niin pian kuin mahdollista. Emme myönnä hyvityksiä majoitushinnasta mahdollisten Internet-yhteydessä esiintyvien häiriöiden / toimimattomuuden perusteella.

  • Arvonlisävero voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

 

 

TERVETULOA THE CAMPILLE KUORTANEEN URHEILUOPISTOLLE!